Loading...

O nas

o-nas-abs

Glavna dejavnost podjetja Limaks d.o.o. je distribucija APARATOV za točenje čiste, izvirske vode v 18,9 l plastenkah – balonih.

V podjetju Limaks d.o.o. se že od leta 1999 ukvarjamo z distribucijo aparatov za točenje čiste, izvirske vode iz 18,9 l plastenk (balonov). Podjetje Limaks d.o.o. opravlja servisiranje in higiensko vzdrževanje aparatov za točenje pitne vode v skladu z standardi EBWA- Hygiene Code for Watercoolers, HACCP po navodilih polnilca vode.

Potrjujemo, da imamo v podjetju vzpostavljen notranji nadzor na podlagi HACCAP sistema izdelanega v skladu z uredbo ES 852/24 in smo pod rednim nadzorom inšpekcijskih služb pristojnih za področje živil. Vzdrževanja aparatov po zgoraj navedenih normativih je za uporabnika pitne vode iz aparatov izrednega pomena, da ne pride do mikrobioloških okužb.

Pravilna in natančna izvedba sanitacij je eden najpomembnejših dejavnikov kvalitetne vode iz aparata. Prisotni smo v številnih podjetjih, šolah, bolnišnicah, zavarovalnicah in bankah. Naša naloga pa je, da z obnašanjem in videzom zaposlenih, ki redno obiskujejo naše stranke ustvarimo njihovo zaupanje do nas.

Kolektiv Limaks

 • REDNE
  KONTROLE

 • VEČLETNE
  IZKUŠNJE

 • VISOKA
  KVALITETA

 • MAJHEN
  TEAM

 • HITRA
  ODZIVNOST